24 ian. 2010

Puterea Cuvantului

“Si eu atata va spun, ca se apropie acele zile de pe urma. Anii durerilor s-au inceput. Ii mare nenorocire amu. Cine s-a trezit n-are altceva de facut decat sa planga... Dar atata va spun, ca are mare insemnatate. Viata noastra este asa: pe unii ii asteapta bucuria la capatul drumului si pe altii, mahnirea, scarba. Si noi…”.
Parintele Proclu, pustnicul din Neamt
„Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta, cugetă asupra ei zi şi noapte, ca să poţi face potrivit cu tot ce este scris în ea, atunci vei face să-ţi reuşească toate căile, atunci vei prospera.”
Iosua 1:8
“Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te sprijini pe înţelepciunea ta. Recunoaşte-L în toate căile tale El îţi va netezi cărările. Nu te socoti singur înţelept; teme-te de Domnul şi abate-te de la rău. Aceasta va aduce sănătate trupului tău şi înviorare oaselor tale. Cinsteşte pe Domnul din averea ta şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău. Atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug şi mustul va da afară din teascurile tale.”
Proverbe 3:5-10
„Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul de duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii”.
Evrei 4:12
“cei ce au urechi sa auda si cei care au ochi sa vada dar vor fi multi surzi si multi orbi...“.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu