19 oct. 2010

Comunicat


Vreau sa va anunt ca dorim sa ne implicam cat mai mult posibil in dezvoltarea unui muzeu deja existent al Francmasoneriei din Romania.
Astfel, facem aici un apel catre toate persoanele interesate, profani sau initiati, oameni de buna credinta care prin diverse conjuncturi sunt in posesia unor obiecte, inscrisuri si documente cu caracter strict masonic sa ne contacteze direct la adresa de mail templulmasonic@gmail.com . Incercam pe cat posibil sa strangem cat mai multe exponate de exceptie pentru a scoate la Lumina adevaratele valori ale Confreriei noastre. Precizam de la inceput ca nu ne intereseaza in nici un fel materiale de cronica mondena, care stim ca fac deliciul altor categorii de cititori si din care primim cu regularitate din diverse parti, ci lucruri spirituale cu adevarat deosebite care merita un loc de cinste in patrimoniul nostru spiritual.
Acceptam donatiile voastre benevole conform legilor in vigoare insa suntem deschisi pe deplin si catre alte forme de colaborare sau de tranzactionare pecuniara a acestor artefacte, daca ele prezinta cu adevarat importanta pentru noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu