9 nov. 2010

MLNR are un nou Mare Maestru!


Dorim pe acesta cale sa-l felicitam in mod cordial pe Prea Respectabilul Frate Radu Balanescu pentru alegerea si instalarea Fratiei Sale Ilustre in functia de Mare Maestru al MLNR.
Sincer este o surpriza deosebit de placuta pentru noi si sub ciocanul Excelentei Sale vrem sa fie doar pace si armonie in Masoneria romaneasca pentru a putea lucra cu spor la prosperitatea si bunastarea acestei tari mult prea greu incercate!
Va imbratisam de trei ori, Prea Puternice Frate si va uram viata lunga la carma acestei Obediente regulare.
De asemenea, dorim sa-l felicitam cu aceasta ocazie sublima si pe Prea Respectabilul Frate Eugen-Ovidiu Chirovici pentru munca depusa si care, indiferent de ce s-a scris referitor la natura sa umana, adevarat sau nu, va ramane mereu o figura de referinta a Masoneriei Universale pentru legaturile stranse pe care le-a construit in timpul mandatelor cu Fratii de pretutindeni si marea deschidere catre societatea civila. Este un fin teoretician al cutumelor noastre prin prisma calitatilor sale literare deosebite dar si un practician desavarsit al Craftului care speram ca va pune umarul in continuare la ridicarea edificiului nostru universal, just si perfect.

Am zis!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu