19 apr. 2011

Paste fericit!



Prea Iubiti FF:. ,

Fie ca Sarbatoarea Pascala sa aduca bucurie in inimile FF:. nostrii si pretutindeni unde este inchinat Iisus, sa reverse mai multa Lumina in cugete, mai multa bunatate in oameni, liniste si fericire. Caci astfel Hristos a deschis vietii omenesti o privire spre zarea vesniciei, luandu-i mortii rolul de sfarsit tragic. Sa credem, sa traim si sa izbandim impreuna avand la baza ideile morale care au devenit astazi patrimoniul nostru spiritual. Este acum un bun prilej de intoarcere catre speranta, toleranta si curatenie sufleteasca, in pace si armonie, iar Iisus sa ne daruiasca la toti sanatate si intru toate buna sporire. Dupa o iarna grea, caldura binefacatoare a primaverii ce umple Universul de splendoare sa ne incalzeasca sufletele incercate si sa ne deschida inimile spre iubire si iertare, sa reinvie toate virtutile in aceste clipe sublime de gratie divina, I:.G:.M:.A:.A:.U:. . Trebuie sa cautam Lumina unde poate fi gasita caci avem nevoie doar de cea vesnica care sa ne arate Calea si Adevarul, o Lumina suficient de puternica incat sa-i atraga si pe altii langa noi si sa nu mai umble rataciti in intuneric... Daca primesti Lumina si o dai mai departe celor care au nevoie de ea sa stii ca de fapt TU esti LUMINA, Fratele meu! Astazi avem datoria de a ne asuma toate responsabilitatile pentru a putea transmite mesajul nostru catre lumea moderna, practicand Arta Regala in cea mai pura forma in spiritul progresului si a perfectionarii de sine.
La multi ani, dragii mei Frati si Prieteni devotati, Cumnate si Cumnati, ganduri frumoase si sincere sentimente de unitate şi fraternitate…Va multumesc pentru faptul ca mai credeti in principiile Francmasoneriei Universale care inca nu au disparut dintre noi si ca ati stat cu demnitate in fata celora ce s-au considerat vreodata deasupra lor!
Am zis…

P.S.
Multi dintre noi ne marturisim credinta si credem ca iubim Divinitatea. De aceea mergem regulat la Biserica si ne inchinam cu smerenie, dorind mai ales ca inchinarea noastra sa nu fie zadarnica. Sau aprindem multe lumanari, sperand ca lumina lor efemera sa ne scoata din intuneric pana la urma… Tinem posturi grele peste an, avem zeci de icoane agatate de pereti si crucii scumpe ascunse prin san, dar ne aducem aminte de ele doar atunci cand suntem la greu. Ne inchinam la fel dar oare va intreb, Fratilor, de ce nu nu simtim la fel si de ce nu avem aceleasi aspiratii sau idealuri? Oare doar pentru ca suntem atat de diferiti incat nici macar nu incercam sa fim compatibili sau cel putin sa ne completam cateodata...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu