30 mar. 2012

Cine are Frati, pe Pamant nu in gand...

Sunt indignat si totodata sincer dezamagit pentru simplul fapt ca ori de cate ori orgoliile mult prea mari nu ne mai dau pace, mesaje care mai de care si adrenalina in vene freamata combatant de o parte si de alta. Dar in momentul in care un Frate oarecare incearca sa organizeze un eveniment caritabil in numele Marii noastre Loji, noi, in loc sa-i oferim sprijinul preferam ca tacerea sa domneasca peste Coloane. Vin atunci si va intreb, unde sunteti voi, Prea Iubiti Frati? Oare cum exersati, dintr-o vesnica adormire, fraternitatea care ar trebui sa ne lege pe veci? Sau poate discretia care va caracterizeaza nu va permite a va expune public? Da, da, se prea poate si asta, la cate am tot auzit in ultimul timp…
Nimeni dintre „Luminatiile Voastre” nu si-a anuntat acum prezenta la Sibiu, probabil in asteptarea Inaltelor Tinute din Saptamana Mare, ca nu cumva ospitalierul local sa ramana intre timp fara faimosul vinars.
Cred ca MAAU si-a intors fata de la noi, bieti umili care orbecaiesc in intuneric, calcandu-se pe picioare si agitandu-si zorzoanele care iata, nu prea mai stralucesc.
Si vorba poetului: „ramaneti dara cu bine, sfinte firi vizionare…toate-s praf, lumea-i cum este si ca dansa suntem noi!”

Am zis!

P.S. Nu astept raspunsuri tardive, caci Masonii adevarati ar trebui sa actioneze si nu sa reactioneze. Dar, care Masoni, Fratilor? Haideti sa fim seriosi.


2 comentarii:

  1. "Cine are Fraţi, pe Pământ nu în gând ..."

    Este titlul unui articol nesemnat postat pe blogul tău.

    Pot doar să cred că ghicesc autorul dar nu aceasta este tema celor ce urmează ci sentimentul că fiecare doreşte a construi cu diferenţa că, se pare, fiecare pentru el însuşi.

    Ceea ce este îngrijorător este că se aud tot mai multe voci ce zic că : aşa cum este societatea este şi Masoneria Română. Aşa să fie ? Aşa ar trebui să fie, ar fi fost mai incitatantă întrebarea ... oare ?

    Alte voci afirmă că este bună şi această multitudine de Mari Loji existentă în patria noastră dragă (zic io), această stare fiind una de normalitate specifică aceleaşi voci.

    Fratele meu ce taman ai primit Lumină şi care mă întrebi, nu cu aceste cuvinte, este drept, "io cu cine votez" ai o calitate pe care marele antimason nu i-o atribuise celebrului personaj : eşti treaz ! ... dar nu te dumireşti.

    Şlefuirea bilelor negre pentru a ajunge albe sau curăţirea merelor stricate pentru a rămâne doar esenţa pură şi nevinovată chiar trebuie făcută, individual, compus, individual compus, posteriori ori anterior momentului iniţiatic dar trebuie executat acest ritual, zic io. Altfel care este motivaţia existenţei acestor "fisuri" în armura dogmatică de care ne mândrim, fără falsă modestie, socotind că este scara Piramidei la care ţintim să-i atingem vârfurile ... şi cu care ne protejăm de profani neşlefuibili (ciudat cuvânt).

    Posibil să rămână doar o epistolă între noi doi sau un răspuns postat ca o reacţie viscerală, la mesajul de tip Fii ai Văduvei, ce faceţi ? ... care mi-a născut aceste gânduri transpuse în cuvinte ordonate în propoziţii, fraze ce compun acest material fără pretenţii de aflare de soluţii ci doar scris cu sufletul, ceea se pare că este simbolul pierdut printre Fraţi, nu Cuvântul.

    Alăturat ai nişte poze de la eveniment, nu tocmai strălucite şi nicidecum strălucitoare ci aşa cum este Masoneria Miroritică.

    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02apr-13eb057ecb547b5.zip

    RăspundețiȘtergere
  2. Yoga este adevaata Dumnezeu va lasa pana se va satura...vati fi invinsi de divin yang trebuie sa stea cuminte...caci vremea a trecut si va muri...orcine...

    RăspundețiȘtergere