12 apr. 2012

Christus resurrexit a mortuis!

Iubiti Frati si dragii mei prieteni virtuali,

Primiti astazi expresia celor mai sincere şi cordiale sentimente de fraternitate, cu ocazia implinirii a zece ani de la fondarea Prea Respectabilei noastre Obediente.
LA MULTI ANI, M.'.L.'.N.'.A.'.R.'. ! I LINISTEA sa domneasca peste Coloane si BUCURIA sa fie in inimile noastre, pentru a putea lucra cu spor, in pace si armonie!
In alta ordine de idei, pentru ca nu-mi permit sa va trimit felicitari virtuale stupide cu oua vopsite si iepurasi roz...doresc pe aceasta cale  tuturor FF.'. precum si cititorilor profani (dragi mie in egala masura) care vor sarbatori Sf. Pasti, sporire sufleteasca, solidaritate crestina, intelegere si respect reciproc. Pentru luminarea tuturor celor ce-L iubesc cu adevarat pe Iisus Hristos, multa sanatate, bucurii si implinirea celor Intru Gloria Marelui Arhitect al Universului. Ne vom bucura cu totii de Lumina invierii divine, slavind biruinta asupra mortii prin credinta in nemurirea sufletelor. Răspanditi Lumina din inimi si minuni se vor intampla in jur…Christus resurrexit!

Am zis!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu