23 oct. 2011

Convent anual

Va informam ca sambata viitoare, 29 octombrie 6011 / 2011 va avea loc la Hotelul Intercontinental 5* din Bucuresti Conventul ordinar al Marii Loji Nationale, organizat anual.
Delegatii prezenti la Lucrari isi vor reafirma atasamentul profund fata de idealurile si principiile Francmasoneriei Universale, fata de Romania si de institutiile statului, in spiritul tolerantei, al solidaritatii si fraternitatii masonice. Prin prezenta certa a invitatilor din partea tuturor Puterilor Masonice regulare prietene din lume (inclusiv GLUDE) se vor intari toate relatiile fraterne la nivel inalt. In baza hotararilor care vor fi adoptate, acesta reuniune ceremoniala deja se anunta a fi un eveniment grandios, menit sa puna bazele unei colaborari la nivel international prin perspectiva unirii eforturilor pentru crearea unui climat de respect reciproc si de conlucrare fraterna.
Cu aceasta ocazie festiva se vor aborda o serie de probleme filosofice si administrative, se vor prezenta rapoarte anuale si mai ales se vor luat decizii cu privire la revizuirea Constitutiei si Regulamentului General in vigoare, care vor fi modificate si completate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu