17 mai 2012

Lansare de carte

“Ghidul Vorbitorului in Public”, scris de F.’. Mircea Chira, un tanar prosper om de afaceri transilvanean, specialist in Comunicare, Management si Practical Leadership, este un adevarat manual plin de sfaturi profesioniste, insa bazat si pe unele experiente personale. Cartea te indruma cu tact pedagogic de la cum sa tii o simpla cuvantare cu ocazia unei aniversari si pana la discursuri profesioniste, prezentate in fata publicului numeros. Continutul acestui ghid aplicat te poate ajuta si iti garanteaza succesul in orice domeniu activezi. De multe ori un discurs chiar iti poate schimba radical viata, cariera sau reputatia publica pentru ca modul in care spui ceva este tot atat de important ca si ceea ce spui.
Confruntat cu tot mai multe probleme, de la lipsa timpului liber la teama de a se adresa direct unei audiente, omul contemporan are nevoie de certitudini, de modele de comportament care sa ii asigure un parcurs cat mai lipsit de perturbatii si care sa ii armonizeze relatiile profesionale si personale.
Autorul marturiseste ca simte o satisfactie deosebita atunci cand vede transformarea treptata a oamenilor care capata tot mai multa incredere in ei odata ce ajung sa stapaneasca cu adevarat vorbitul in public.
In conceptia Fratelui Mircea Ioan Chira, un antrenor intr-ale vietii cum se auto-defineste, aceasta carte nou-aparuta ar trebui sa fie considerata un fel de abecedar sau chiar un manual de “initiere” in domeniu, oferind metode, tehnici si sugestii experimentate personal si pe care cititorii ar trebui sa le analizeze, sa le testeze si mai apoi chiar sa le aplice in viata de zi cu zi. A fost conceputa cu pasiune, pentru a raspunde necesitatilor celor cu o viata activa si care au nevoie permanent sa le fie deschise noi porti de acces, catre un echilibru de durata intre a gestiona si a conduce.
 
Acest volum deosebit este comercializat in varianta on-line prin Libris SRL, partener eMAG. Toti cei interesati sa achizioneze „Ghidul Vorbitorului in Public” gasesc detalii pe http://www.libris.ro/ sau http://mirceachira.ro/  .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu