4 iul. 2012

Premiile MLNR

Marea Lojă Naţională din România a organizat, pe 21 iunie 2012, a doua ediţie a Galei Premiilor MLNR. Evenimentul, care a avut loc la Ateneul Român, s-a desfăşurat în parteneriat cu Academia Românăşi cu sprijinul a 12 universităţi.
MLNR a decernat, în cadrul festivităţii organizate la Ateneul Român, şaptepremii a câte 10.000 eurofiecare, pentru următoarele domenii de referinţă:

-Premiul „Grigore Moisil“ pentru Ştiinţe Exacte a fost acordat academicianului Ioan Iovitz POPESCU, pentru Lucrarea „Lambda – Structura textelor” publicată în seria „Studies in Quantitative Linguistics” 10-2011 RAM-Verlag Ludenscheid, Germania.
-Premiul „Henry Coandă“ pentru Ştiinţe Aplicate a fost acordat prof. univ. doctor inginer Boris PLAHTEANU, pentruLucrarea „Nicola Tesla - Geniul Luminii şi Energiei, Integrala Invenţiilor”.
-Premiul „Carol Davila“ pentru Medicină a fost acordatacad. prof. doctor Laurenţiu Mircea POPESCU, pentru Lucrarea „Cercetare ştiinţifică fundamentală cu privire la telocite“.
-Premiul „Constantin Brâncuşi“ pentru Artă şi Cultură a fost acordat maestrului Sorin ILFOVEANU, pentru Expoziţia personală „Desene 2008-2011”.
-Premiul „Nicolae Titulescu“ pentru Diplomaţie şi Politologie a fost acordat domnului Mihai BOTOROG, pentru Proiectul „Coordonarea operaţiunii de evacuare în siguranţă a civililor români din Libia, Februarie 2011“.
-Premiul „Eugeniu Carada“ pentru Economie a fost acordat domnului doctor Cristian PĂUNESCU şi istoricului Marian ŞTEFAN, pentru Lucrarea„Tezaurul Băncii Naţionale a României la Moscova”.
-Premiul „Spiru Haret“ pentru Educaţie, Mediu, Social a fost acordat prof. univ. doctor Silviu Cristian MIRESCU, pentru Lucrarea „Cadrul de referinţă al curriculumului naţional pentru învăţământul preuniversitar: un imperativ al reformei curriculare”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu