27 oct. 2020

Cristi Puiu este noul Mare Maestru al Marii Loji Nationale

În aceste vremuri de incertitudine, datorată contextului pandemic, Marea Lojă Națională a României și-a reluat activitatea cu forță și vigoare ca să asigure o stabilitate internă absolut necesară, respectând totodată regulile de protecție sanitară.

Confruntat cu imposibilitatea de a reuni fizic la București o Adunare Generala a Deputaților Respectabilelor Loji, Conventul de Alegeri a fost astăzi dematerializat. Convocat la termen în Aprilie 2020, dar amânat temporar pentru a preveni răspândirea virusului, acest Convent a fost necesar pentru garantarea dreptului la vot, conferind noii conduceri legitimitate și reprezentativitate. 

Cu un procent de 68%, Marius Cristian Puiu a fost ales astăzi Mare Maestru al Marii Loji Naționale a României din primul tur, pentru un mandat de 2 ani. 

De profesie economist, Fratele Cristi, acum în vârstă de 52 de ani, a fost inițiat în 2006 și a ocupat de-a lungul timpului mai multe demnități în cadul Marelui Consiliu al Obedienței noastre, ca reprezentant al Orientul Pitești, Argeș. 

Îl felicităm pentru caștigarea alegerilor și îi urăm succes în exercitarea înaltelor responsabilități și prerogative, conferite de Tradiția noastră. 

Houzze! Houzze! Houzze!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu