6 apr. 2013

Gentlemen’s Club Romania

 
Cunoastem ca lumea cauzelor functioneaza in baza legii cauzelor si a efectului, fiecare generatie cuprinde individualitati pregatite sa beneficieze, in raport cu putinul general prezentat omului de rand, de cunoastere aprofundata, cu mult superioara.
Cornel Istrate - fondatorul - doreste ca, in Romania, grupul "GMT" sa cuprinda toate aceste individualitati, ce necesita pregatire pentru o asemenea cunoastere si, de ce nu, pentru autocunoastere, dobandind onestitate, cultura educationala, spirituala si financiara. Sunt valori demne de urmat intr-o societate in care calitatea se pierde zilnic, o societate bolnava din punct de vedere moral,spiritual si economic. Perlele intelepciunii si adevarului, aflate in conexitate prin unicitate si unire, sunt permise doar celor alesi.
Grupul constituie o punte intre oameni, oferind ,atat in viata reala cat si in mediul virtual, oportuniati pentru afaceri si cunoastere, vizandu-se formare unui mediu economic intern viabil.
Membrii grupului sunt selectati atent, prin recomandare, reclamand participare activa ,pentru dezvoltarea si integritatea grupului , dar si a societatii in care traim, respectand reguli stricte de conduita. Intalnirile grupului au loc semestrial.
GTM nu tagaduie existenta ,in componenta sa, a unor individualitati din diferite Societati Secrete, din Loje ale Masoneriei pana la Cavalerii Templieri ai Ordinului Fecioarei Maria , chiar si din cluburi precum Rotaract. Insasi fondatorul apartinand unui astfel de grup.
Membri grupului beneficiaza de :
*Cardul GTM – ofera reduceri la produse şi servicii alese (locaţiile partenere şi serviciile sunt disponibile pe site-ul GTM ).
*Cursuri Online de Autocunoaştere - Gnostica / Stil vestimentar - transmise prin mail saptămânal.
*Petrecerile GTM - Private
*Chat Intern ( VIP Chat ) – logarea permite comunicarea fara restrictii in sectiunea chat.
*Joburi si Angajatori
*Psiholog Online
Viziunea grupului: formarea si transmiterea unei educatii exceptionale pentru viitorul generatiilor umatoare. Nu se permite eșecul în grup.
Grupurile secrete sau mai putin secrete, precum GTM, au influentat destinul umanitatii, cei din GTM pot schimba cu pasi marunti umanitatea .

Inscrierile in grup se pot face pe adresa clubgtm@gmail.com (CV + recomandare).

Prima intalnire a grupului are loc pe 30.04.2013 (6013) - locatia fiind cunoscuta doar membrilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu