4 feb. 2010

Politica de confidentialitate


Nota de informare

Acest blog functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare. Nu putem fi facuti responsabili pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea blogului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.
Acest blog poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs, care au scopul numai de a ajuta la imbunatatirea serviciilor noastre. Informatiile colectate sunt confidentiale si noi nu le oferim unor terte persoane fara consimtamantul Dvs expres si prealabil. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest blog cu alte site-uri. Noi nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.
Informatiile sunt prezentate sub rezerva erorilor de tehnoredactare. Echipa de redactie apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe blogul nostru si de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele Dumneavoastra.
Orice probleme legate de blogul nostru vor fi luate in serios si vom incerca sa le rezolvam. Pentru orice alte intrebari legate de politica noastra de securitate a datelor sau daca aveti reclamatii, va rugam sa ne contactati urgent pentru a ne trimite sugestiile si preocuparile Dvs.
Avem dreptul de a modifica politica de confidentialitate dar orice schimbari vor fi publicate in totalitate. Schimbari la această politica de confidentialitate vor intra în vigoare după ce vor fi publicate pe paginile de Internet. Folosind acest blog după revizuirea politicii, sunteti de acord cu varianta modificata.


VIZITAND BLOGUL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu