1 feb. 2010

Precizari


Recomandam cu caldura tuturor cititorilor nostri, initiati sau profani, sa acceseze si blogul Agentiei De Presa Masonica, pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi stiri din domeniu.
Fondata in februarie 2009, a fost prima structura informativa de la noi care s-a dedicat in totalitate strangerii, editarii si furnizarii de informatii masonice. Agentia a incercat sa depuna un efort maxim pentru a transmite si altor comunitati masonice nationale esenta si importanta interactiunii dintre membrii Ordinului Masonic Internaţional, susţinand o activitate diplomatica active si incercand sa-şi faca auzită vocea pe toate continentele.
Indiferent de obedienta din care facem facem parte sau la care ne-am dori sa aderam, va trebui sa ne unim fortele pentru a repune odata pentru totdeauna mult iubita noastra Vale, Romania la loc de cinste in Lantul Masonic Universal, acolo unde I este locul de veacuri. Just si Perfect.

Dacă doriti sa publicati informatii de interes masonic ori cultural, stiri masonice de interes general si/sau de ultima ora, va rugam sa scrieti echipei de redactie la adresa de e-mail agentiadepresamasonica@gmail.com

http://agentiadepresamasonica.blogspot.com/

Am zis!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu