28 mai 2010

Cotabita, dat afara din masonerie...aoleoooooo


Si ca sa nu fim prea secreti si hermetici (de la Hermes...), sa radem putin cu o preluare comica de pe http://www.trombon.ro/
"Durere si suparare in familia lui Gabriel Cotabita dupa ce acesta a fost dat afara din masonerie, pe motiv de comportament inadecvat, lucru care i-a afectat puternic prestigiul obtinut in ultimii ani, desi nu a mai cantat.
Deposedat de capitalul social, singurul care-i mai ramasese, Gabriel Cotabita a refuzat sa comenteze expulzarea din masonerie pe motiv ca va fi sabotat, linsat si "facut sa dispara" daca vorbeste.
Presedintele Masoneriei din Romania, Catalin Crisan a precizat ca Gabriel nu a realizat niciodata nimic, nu are voce si se foloseste de faima pentru a obtine bani. Nu de aceeasi parere a fost Marele Maestru al Orientului Cornu, Adrian Nastase, care a tinut sa remarce ca Gabriel Cotabita nu mai era in stare sa recruteze tinere talente, "sange proaspat" in limbajul masonic. "Anual el trebuia sa ne aduca vreo 30-40 de artisti pe care sa-i indoctrinam, de vreo 3 ani nu mai face nimic, s-a lenevit de tot", a mai spus Nastase.
Nemultumirile nu s-au oprit insa aici, Florin Busuioc si Marko Bela declarand ca Gabriel obisnuia sa vina la sedinte imbracat necorespunzator. "Totul a culminat cand a venit imbracat intr-o blana de caine si cu pantalonii suflecati", a precizat Ion Iliescu, membru al Lojei TNB.
Pentru a nu starni suspiciuni, reprezentantii masoneriei au decis ca in comunicatul oficial de expulzare sa se declare ca renumitul cantaret de muzica folk Gabriel Cotabita nu a indeplinit conditiile cerute de Lojile Superioare pentru intrarea in masonerie: sa nu ai cicatrici, sa nu fii femeie si sa fii hermetic.
Singurul care s-a aratat afectat de exmatricularea solistului din masonerie a fost Dan Puric care ne-a marturisit ca Gabi era un baiat de treaba si linistit. "Mereu mergeam la masa impreuna, chiar daca el era dintr-o loja feminina", a mai spus cu tristete Dan Puric, devenit fanatic religios dupa intrarea in masonerie.
"

Sa radem sau sa plangem? Cine mai stie...Banuiesc, ca si voi de altfel, ca acest text e doar un pamflet inofensiv si nu are nici o legatura cu personaje reale!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu