30 oct. 2009

Guru Bivolaru, sex şi capete de mort



Cine e acest anti mason Bivolaru? Cel mai urat, cel mai slinos si libidinos om din lume, un obsedat sexual... Dar pentru cursantul MISA este chiar reprezentantul lui Dumnezeu pe Pamânt, aflat în permanenta comuniune cu Divinitatea, si înfaptuitorul Vointei Divine, o fiinta Iluminata si Eliberata, al carei caracter si ale carei fapte nu pot fi puse sub semnul îndoielii...dupa cum declara chiar EL.

Se ştie că în anii ’80 mişcarea “meditaţiei transcendentale” a adunat un grup important de intelectuali români, cu o tentă de dizidenţă anticomunistă. Securitatea a trecut destul de repede la sufocarea mişcării, cu mijloacele ei specifice. Unii dintre membri au fost însă racolaţi de către băieţii cu ochii albaştri, care şi-au dat repede seama că “meditaţia” poate fi folosită şi în sens invers pentru o spălare a creierelor şi o îndoctrinare în sensul dorit de organele de partid şi de stat. Astfel, mici sau mari “guru” au servit organele securităţii înainte şi după 1989. Remarcăm ca punct central al ideologiei MISA lupta cu “conspiraţia mondială iudeo-masonică”, ideologie ce reia slogane revolute ale serviciilor secrete ţariste din “Protocoalele întelepţilor Sionului”. Mai mult antiamericanismul acestor anti-masoni atinge nivelul similar mişcărilor fundementaliste islamice care consideră Statele Unite imperiul satanei. Ideologia MISA este de asemenea incoerentă, amestecând într-un ghiveci yoga, tantra-yoga cu fundementalismul creştin ortodox. Plăcerile carnale păgâne sunt amestecate cu asceza ortodoxă într-o teorie aberantă.

Bivolaru a primit azil politic in Suedia si acum nu mai au nici o importanta faptele, acuzatiile sau coportamentul sau din Romania. Magistratii suedezi, nefiind influentati de background-ul infractional al lui Grig privind izbucnirile lui antioccidentale si antimasonice sau slugarirea comunistilor ori gravele acuzatii de drept comun aduse, au constatat ca este un cetatean onorabil care este in pericol de a fi persecutat politic in Romania, vazand masoni în toate părţile...De catre cine, ne intrebam?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu